1

Тема: Нафтогаз України код ЄДРПОУ — як знайти без помилок?

Друзі, підкажіть, як ви зазвичай шукаєте код ЄДРПОУ для Нафтогаз України? Бо варіантів у видачі багато, і хочеться впевнитися, що обираю правильний. Може, є якийсь офіційний ресурс або лайфхак, як швидко перевірити достовірність? Буду вдячний за будь-які підказки, щоб зробити все правильно з першого разу

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

2

Re: Нафтогаз України код ЄДРПОУ — як знайти без помилок?

У своїй практиці я часто перевіряю великі державні компанії, і мені допомагає інформація про нафтогаз України код ЄДРПОУ https://edrpou.ubki.ua/ua/40121452  яка дозволяє швидко отримати офіційні дані. Це дуже важливо для аналітичної роботи, коли потрібна точність і актуальність. Я ціную зручність доступу до такої інформації. Це дозволяє швидко оцінювати ситуацію на ринку. Також подобається, що можна відстежувати зміни у компанії. Це робить аналіз більш глибоким і якісним. Завдяки цьому я краще розумію структуру енергетичного сектору. Це справді корисний інструмент для професійного використання.