Я справжній меломан і ціную не просто гучність, а ту саму лампову теплоту та характер, який дарують справжні рок-інструменти, тому довго мучився з безликими пластиковими затичками. Друзі порадили звернути увагу на культовий бренд, і я вирішив придбати навушники маршали https://www.vodafone.ua/shop/ua/navushn … s-marshall адже їх дизайн та сцену неможливо сплутати з жодними іншими в світі. Боячись натрапити на підробку, яку зараз розвелося неймовірна кількість, я пішов перевіреним шляхом — замовив в інтернет-магазині Vodafone, де вся техніка постачається напряму від офіційних дистриб'юторів. Коли я вперше вдягнув цю шкіряну розкіш на голову, у мене по спині побігли мурашки: баси потужні, але не б'ють по мозку, середні частоти соковиті, а високі кришталево чисті — це справжній концерт просто у вухах. Найбільша перевага купленого гаджета — це пасивний шумодав та знімний кабель, завдяки яким я слухаю вініл годинами, не втомлюючись і не відволікаючись на сторонні звуки. Інтернет-магазин Vodafone подарував мені емоції, які я не відчував з часів першого живого концерту, дякую за якість!