Тема: Яку фарбу без аміаку краще обрати для роботи в салоні?

Вітаю всіх колег та однодумців! Як власник невеликого, але дуже затишного салону краси, я завжди перебуваю в пошуку ідеальних продуктів для наших клієнтів. Останнім часом запит на безпечне фарбування став лідером серед усіх процедур. Ми хочемо оновити палітру, і я розглядаю варіанти безаміачних барвників, які дають стійкий результат, але при цьому максимально лагідно діють на структуру волосся. Важливо, щоб засіб мав приємний аромат і не викликав дискомфорту під час нанесення. Підкажіть, будь ласка, на які професійні бренди варто звернути увагу, щоб і майстри були задоволені роботою, і клієнти виходили від нас із сяючою посмішкою та здоровими локонами? Буду вдячний за ваші щирі рекомендації та досвід.

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

2

Re: Яку фарбу без аміаку краще обрати для роботи в салоні?

Колего, як власник салону, я довго шукав баланс між стійкістю та безпекою, бо звичайні фарби пересушували жорстке волосся клієнтів. Майстри пояснили різницю, і ми обрали професійний підхід. У роботі фарба для волосся без аміаку L'Oreal Professionnel Dia Light https://headstore.com.ua/ua/kraska-dlja … light-50ml спрацювала саме так, як я очікував. Волосся стає м’яким, зникає ефект соломи, а колір виглядає дуже натурально. Найбільше подобається відсутність різкого запаху в залі. Питання закрив повністю: результат тримається довго, а стан шевелюри лише покращується. Тепер клієнти задоволені, а я впевнений у якості послуг на всі сто.