1

Тема: Платний будинок для літніх Львів

Шукаю надійний пансіонат у Львові для літньої родички. Потрібні хороші умови, уважний догляд і медичний контроль, а не просто красивий сайт. Дуже хотілося б почути відгуки тих, хто реально стикався з такими закладами.

2

Re: Платний будинок для літніх Львів

Klark пишет:

Шукаю надійний пансіонат у Львові для літньої родички. Потрібні хороші умови, уважний догляд і медичний контроль, а не просто красивий сайт. Дуже хотілося б почути відгуки тих, хто реально стикався з такими закладами.

Я оформляла свою маму в «Джерело», тому можу поділитися живим досвідом. Якщо коротко, я реально заспокоїлася тільки тоді, коли побачила, як там все організовано: персонал уважний, завжди підходять, питають, чи все добре, у кімнатах чисто та затишно. Дуже важливо, що це платний будинок для літніх львів, бо за ці кошти люди справді отримують догляд, а не просто нагляд. Мамина адаптація пройшла спокійно, її там не «забули», а постійно зайняті — прогулянки, спілкування, вимірювання тиску, харчування нормальне. Я туди часто приїжджала й щоразу бачила одне й те саме: порядок, увагу та людське ставлення. Тому якщо шукаєте місце, де рідна людина буде у безпеці, то можу сміливо рекомендувати.