1

Тема: Автоматичний біокамін з управлінням

Шукаю сучасний біокамін з електронним управлінням, регулюванням висоти полум'я та датчиками безпеки для вітальні. Цікавлять моделі з великим паливним баком та можливістю вибору довжини лінії вогню. Де у Львові знайти такі варіанти?

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

2

Re: Автоматичний біокамін з управлінням

Дуже знайомо. Я минулого року стояв перед таким самим вибором і звернувся до Firelands для пошуку оптимального рішення. Автоматичний біокамін Gloss Fire Dalex від українського виробника став ідеальним варіантом, оскільки оснащений електронним контролером, регулюванням висоти полум'я у 4 положеннях та 18 датчиками безпеки. Можна обрати довжину біопальника від 300 до 2000 мм та лінію вогню під свої потреби. Великий паливний бак забезпечує тривале використання без дозаправки. Керування через пульт дуже зручне. Отримав замовлення у Львові швидко, але Firelands здійснює доставку по Україні безкоштовно. Дуже задоволений вибором.