Тема: Шукаю зручний чоловічий халат — щоб і стиль, і комфорт

Привіт, друзі! Давно хотів купити собі нормальний халат, бо старий уже бачив кращі часи. Хочу щось приємне на дотик, бажано з натуральної тканини — щоб після душу було комфортно, а не парко. Дивлюся онлайн, але заплутався в різноманітті: фліс, вафельна тканина, бавовна, махра — очі розбігаються. Може, хтось замовляв чоловічий халат у хорошому магазині, де і якість, і розмір відповідають опису? Поділіться, будь ласка, перевіреним місцем, бо хочеться взяти річ надовго, а не на сезон.

2

Re: Шукаю зручний чоловічий халат — щоб і стиль, і комфорт

Я довго шукав халат, який був би справді зручним, бо старий уже не тішив ні виглядом, ні якістю. Хотілося, щоб був м’який, але не надто теплий, бо після душу хочеться комфорту, а не сауни. Переглянув купу варіантів у магазинах — або розміри дивні, або тканина така, що прилипає до тіла. Вирішив ризикнути й замовити онлайн, і, чесно, не пожалів. Замовив махровий чоловічий халат середньої довжини, з поясом і кишенями, колір графіт — виглядає шикарно. На дотик — наче новий рушник, дуже приємний, не линяє після прання. Уже кілька тижнів ношу й кожного разу тішуся, що зробив правильний вибір. Якщо комусь потрібно знайти справді якісні халати https://dim-interior.com.ua/domashnij-tekstyl/halaty раджу подивитися тут, бо ціна приємна, сервіс чудовий, а головне — усе відповідає опису. Мені навіть дружина сказала, що тепер я виглядаю “як у готелі”.