Тема: Який керамічні обігрівачі у Вінниці краще за все купити?

Всім привіт, може хто знає і може підказати який керамічні обігрівачі у Вінниці краще за все купити. В нас маленька кімната і треба компактний радіатор щоб файно грів і не займав дуже багато місця.

2

Re: Який керамічні обігрівачі у Вінниці краще за все купити?

Варіантів багато, треба зайти в магазин та подивиться які є у наявності керамічні обігрівачі. Я так вважаю, що всі вони відрізняються друг від друга розмірами та рівнем напруги, яка дозволяє обігрівати різну площу кімнати.

Re: Який керамічні обігрівачі у Вінниці краще за все купити?

А куди краще за все звернутися може ви знаєте і можете мені дати пораду. А то ми приїхали нещодавно в Вінницю і не знаємо куди звертатися.

4

Re: Який керамічні обігрівачі у Вінниці краще за все купити?

Знаю, що в магазині Алло керамічні обігрівачі у Вінниці https://allo.ua/ua/vinnicja/keramicheskie-obogrevateli/ можна подивитись вибір чудовий по різнім моделям. Я собі вибрав такий, від бренда . Він добре нагріває повітря у кімнаті, зовсім не шумній.
А саме такий - Керамічний обігрівач AFRICA X900 biege (термостат+таймер), корпус з кераміки, дуже міцний. Можна встановити на підлогу, або на стіну, тип управлення - електронний. Добре гріє повітря. І за ціною недорого.
https://i.imgur.com/WJ0THJN.png