Так, я теж шукав докладну інформацію, бо спершу боявся нашкодити воді чи зробити помилку. Знайшов статтю, де дуже доступно пояснювали, як запобігати появі водоростей у басейні https://rozdil.lviv.ua/news/basein-bez- … quadoctor/ Там писали про спеціальні препарати, які не просто очищають воду після того, як вона позеленіла, а діють на випередження, не дають водоростям розмножуватись. Для мене це було відкриттям, бо я раніше й гадки не мав, що можна так тримати воду постійно прозорою. Ще у статті поради давали, як правильно дозувати ці засоби і що важливо враховувати залежно від розміру басейну. Після цього я вже не бігав по ринку в пошуках випадкових хімікатів, а знайшов нормальний інтернет-магазин, де все було в наявності й можна було проконсультуватися. Замовив у них, і реально з того літа проблема зелені зникла повністю. Басейн стояв кілька місяців, вода чиста й приємна. Тож стаття виявилася не просто теоретичною, а реально допомогла знайти і правильні рішення, і перевірений магазин.