Тема: Хочу собі квартиру

Мрію про власну квартиру в столиці. Скажіть, з чого краще почати пошук? Як обрати гідний варіант?

2

Re: Хочу собі квартиру

finafara288 пишет:

Мрію про власну квартиру в столиці. Скажіть, з чого краще почати пошук? Як обрати гідний варіант?

Головне мати фінанси, а вибрати не проблема. Ви можете для початку продивитися на сторіночці продаж квартир київ АН Маяк які є пропозиції і ціни. Якщо щось сподобається тоді вже домовлятися про переглад. Або ж лишити заявку що ви шукаєте і вам підберуть.
https://mayak.kiev.ua/sites/mayak.kiev/files/styles/object_551x532/public/commercial/bca126358705236dc3831476a5b94436.jpg?itok=HuPaB4_K

3 (2023-03-22 21:20:03 отредактировано elegant)

Re: Хочу собі квартиру

Как мне кажется, в данный момент, инвестиция в недвижимость в Украине, это не самая удачная идея. Лучше, обратить свои взоры на недвижимость в европейских странах. На эту тему, есть хорошая статья https://realting.com/ru/news/trends-in- … -an-expert . Она посвящена рынку недвижимости в Польше и Турции.

4

Re: Хочу собі квартиру

У Києві досить дорогі квартири, ми б хотіли жити десь поблизу столиці, що можете порадити?

5

Re: Хочу собі квартиру

Хочу Вам порадити купувати квартиру без посередників, а напряму від забудовника. Під Києвом можна за досить гарною ціною купити квартиру у місті Ірпінь https://synergy-bud.com.ua/filter/3-komnatnye/ Це може бути 3-кімнатна квартира, 2-х або 1-кімнатна. Тут вже дивіться самі який саме варіант Вам більш за все підійде. У житлових комплексах від компанії Синергія можна вибрати планування квартир. На їх сайті Ви зможете ознайомитися з усіма планами доступних квартир.

6

Re: Хочу собі квартиру

Теж розглядаю варіанти, можливо ви щось маєте на прикметі?

7

Re: Хочу собі квартиру

Дуже задоволений, що вирішив купити квартиру в жк куб https://build.kovalska.com/projects/kub29 від забудовника «Ковальська». Однією з головних переваг для мене було сучасне планування квартир. Вони максимально функціональні і забезпечують комфортне проживання. Крім того, розташування на вулиці Березняківська, 29, дозволяє легко дістатися до будь-якої точки міста. Це дійсно зручно для мене, як для людини, що постійно пересувається по місту. Ще однією важливою перевагою були доступні ціни від забудовника. Вважаю, що це вигідна інвестиція в майбутнє, адже така нерухомість завжди зберігає свою вартість. Рекомендую KUB29 всім, хто шукає сучасне житло у Києві.