1

Тема: Купівля бойлера

Доброї ночі! Хочу собі у квартиру купити бойлер, але нічого не розумію в такій техніці. Порадьте мені, будь ласка, хороший бойлер та інтернет-магазин, в якому його можна вигідно купити.

2

Re: Купівля бойлера

Привіт! Я також собі недавно купував у квартиру бойлер, оскільки дуже часто вимикали гарячу воду, а я люблю приймати душ декілька раз в день. Брав я собі достатньо об'ємний бойлер, на 80 літрів.

3

Re: Купівля бойлера

Привіт! А я поки що в пошуках, ніяк не можу визначитися, ніколи не купував бойлер. Скажи, будь ласка, який саме Бойлер ти собі купував, та в якому інтернет-магазині? Так мені буде легше визначитись.

4

Re: Купівля бойлера

Обрати бойлер мені було зовсім не важко, оскільки я знав який по розміру він мені потрібен, та на яку суму я можу розраховувати. Купив я собі Бойлер ATLANTIC Opro Classic VM 80 N4 (1200W), в надійному інтернет-магазині https://eldorado.ua/uk/water-heaters/c1039068/ де великий вибір якісної побутової техніки, по хорошим цінам.

Даний бойлер має об'єм 80 літрів, що може вистачити на сім'ю з трьох осіб. Він достатньо швидко нагріває воду, та довгий час тримає її температуру гарячою. Зараз на даний бойлер дуже хороша знижка.

https://atlantic-ukraine.com.ua/image/cache/catalog/main-image/boyler-atlantic-ego-steatite-vm-080-d400-1-bc-1200w-750x750.jpg