1

Тема: Як знайти хорошого невролога при остеохондрозі

У мене вже кілька років проблеми зі спиною, особливо в шийному відділі. Останнім часом біль став сильнішим, іноді віддає в руку та супроводжується головним болем. Мій терапевт порадив звернутися до невролога, щоб перевірити стан і, можливо, пройти додаткові процедури. Дуже хотілося б знайти спеціаліста з великим досвідом, який реально допомагає, а не тільки виписує ліки. Хто може підказати перевіреного лікаря в Києві?

2

Re: Як знайти хорошого невролога при остеохондрозі

Раджу звернути увагу на Капінус Ярослава Сергіївна, вона досвідчений лікар-невролог і гологолкорефлексотерапевт із понад 23-річним стажем. Вона спеціалізується на лікуванні захворювань хребта, нервової системи та допомагає відновлюватися після інсультів. Крім медикаментозного лікування, застосовує сучасні методи — кінезіотейпування, рефлексотерапію, PRP-терапію, а також різні фізіотерапевтичні підходи. Я знаю людей, які після її блокад і комплексних процедур позбулися постійного болю в спині та змогли повернутися до нормального життя. Вона ще й експерт відомої телепрограми, тож точно розбирається у своїй справі.