Тема: А ви любите книги?

А ви любите книги? Читати, купувати.. можливо у вас є улюблений письменник? А який твір найбільше запам'ятався?

2

Re: А ви любите книги?

finafara288 пишет:

А ви любите книги? Читати, купувати.. можливо у вас є улюблений письменник? А який твір найбільше запам'ятався?

Я дуже люблю читати і завжди намагаюся знаходити час для книжки, навіть якщо день насичений. Один з творів, який мене справді вразив, — це «Старий і море» Ернеста Хемінгуея. Читаючи його, ніби сам пливеш у човні разом зі старим, відчуваєш і втому, і надію. Мені подобається, як Хемінгуей писав просто, але водночас глибоко — у кількох словах у нього цілий світ. До речі, саме Хемінгуей був одним із тих письменників «втраченого покоління», які пережили війну і показали, як вона змінює людину назавжди. От які люди були раніше — написали історії, які залишили слід на роки вперед. Якщо цікаво дізнатися більше про те, як війна вплинула на літературу минулого століття, ось гарний матеріал: https://givingtuesday.ua/statti/pysmenn … stolittya/ а ще приємно, що сьогодні ми теж можемо підтримувати культуру, робити добрі справи і допомагати зберігати важливе.