Тема: Керамзітоблок

Планую зводити господарське приміщення і зупинився на варіанті з керамзітоблоками. Чув багато хорошого про їхню міцність і теплоізоляцію, але не можу визначитися, які саме обрати — є різні щільності, розміри, виробники. На що варто звертати увагу при виборі, щоб не прогадати?

Re: Керамзітоблок

Я теж свого часу будувала господарське приміщення і обрала саме керамзітоблоки — не пожалкував. Перше, на що раджу звертати увагу — це щільність блоків. Для несучих стін краще брати з більшою щільністю (D1000 і вище), а для перегородок — легші. Також важливі точність геометрії та наявність сертифікатів у виробника. Брала у локального виробника, щоб не платити за доставку. Розмір обирай під свій проєкт — щоб мінімізувати підрізання. І обов’язково порівняй ціни: якість часто однакова, а переплата — значна.

3

Re: Керамзітоблок

У нашій родині давно мріяли про дачу. І ось нарешті настав час реалізувати цю ідею. Я хотів зробити все своїми руками, тож почав з вибору матеріалів. Зупинився на керамзітоблоках — міцні, не надто важкі, мають добру теплоізоляцію, що важливо для міжсезонного проживання. На сайті цьому знайшов потрібний тип керамзітоблоків https://shop.kovalska.com/expanded-clay … te-blocks/ замовив одразу партію. Сервіс вразив — менеджер зв'язався, уточнив деталі, доставка була оперативна. З будівельниками працювати було легко, бо блоки мали чітку геометрію. Тепер у нас стоїть міцний каркас майбутнього будинку, і я з нетерпінням чекаю завершення. Відчуття, що закладаєш основу для чогось справді важливого, надихає.