1

Тема: Порадьте фільтри для спецтехніки

лопці, може, хтось підкаже щось по фільтрах для спецтехніки? У мене екскаватор і навантажувач, обидва працюють в умовах пилюки й бруду, масло теж змінюю регулярно, але от із фільтрами — повна плутанина. На базарі толком нічого не знайдеш, а якщо й є, то або підробка, або «на око підійде». Брав декілька разів — то не той розмір, то течі починались. Підкажіть, де берете нормальні, надійні фільтри, бажано щоб не чекати тижнями і щоб було з чого вибрати?

2

Re: Порадьте фільтри для спецтехніки

Було в мене таке саме. Спецтехніка в мене щодня в роботі — і фронтальний, і телескопічний навантажувач, тому знаю, що значить фільтр не той поставити. Один раз так попав — масло полізло, ще й насос задушило. Тепер беру тільки в перевіреному місці, де є нормальні бренди. Не раз замовляв у хлопців з інтернет-магазину, спеціалізуються якраз на техніці. Там і вибір великий, і головне — під конкретну модель, не треба вгадувати. Поставив — і спиш спокійно. Не економ на фільтрах, бо потім на ремонт витратиш у рази більше.

3

Дякую, що написав! Бо я вже реально змучився — то розміри не ті, то якість така, що краще без фільтра. А скажи, будь ласка, як називається той магазин, де ти замовляв? І як воно там — сам підбирав на сайті, чи можна звернутись, щоб допомогли підібрати? Бо в мене техніка різна, кожна з своїми нюансами, боюсь помилитися з вибором.

4

Я замовляю в інтернет-магазині «Ультрафільтр». Там реально разбираються у фільтрах для спецтехніки https://ultrafilter.com.ua/catalog/mann … udovaniya/  , не просто якась розкладка з каталогів, а нормальні позиції. Якщо шукаєш якість — зверни увагу на фільтри Mann hummel. Я беру тільки їх останні пару років — і двигун, і гідравліка працюють спокійно, нічого не забивається і не протікає. На сайті все зручно — можна самостійно подивитись за маркою техніки, або просто написати чи зателефонувати — менеджери там адекватні, підкажуть. Я їм скидав просто список техніки з роком випуску — і мені все підібрали чітко. Доставляють швидко, без затримок, упаковка нормальна. Для мене головне, що я впевнений: ставлю — і техніка працює, а не чекаю, поки щось рване. Раджу, не пожалкуєш.

https://i.postimg.cc/J7KbqBSy/19-06-2025-214322.jpg