1

Тема: Цікавить лазерна епіляція

Останнім часом мене реально почала дратувати ця тема. Начебто й дрібниця, але ж як воно впливає на самооцінку! Постійне гоління, подразнення, особливо в зоні бікіні та під пахвами – це якийсь нескінченний квест. Пробувала віск, шугаринг, креми – ефект тимчасовий, а шкіра потім червона, свербить. Чесно, вже не знаю, що робити. Задумалась про лазерну епіляцію. Хто робив? Чи справді працює? І чи боляче?

2

Re: Цікавить лазерна епіляція

У мене колись була схожа ситуація: щетина вже на другий день, врослі волоски, а літо – не до довгих штанів. Зрештою зважилась на лазерну епіляцію – і це було найкраще моє рішення! Робила лазерну епіляцію в салоні EpiLaser у Києві https://epilaser.com.ua/ua/ там застосовують сучасну технологію 3D лазерної епіляції – абсолютно безболісну, підходить і для темних, і для світлих волосків. Результат побачила вже після кількох процедур. Зараз взагалі забула, що таке бритва!

3

Цікаво звучить! А що це за 3D лазер? Це якийсь новий тип епіляції? Бо я чула, що звичайний лазер не завжди бере світле волосся, а в мене на ногах саме таке. До того ж боюся болю – мені навіть шугаринг тяжко дається. Салон EpiLaser – це де саме в Києві? І які там ціни, якщо не секрет?

4

Я довго для себе шукала варіанти, адже далеко не всі лазери є ефективними.  3D лазерна епіляція https://epilaser.com.ua/ua/lazerna-epilyaciya/  це сучасна гібридна технологія, яка поєднує кілька хвиль довжини, тому реально працює навіть на світлому та тонкому волоссі. Плюс у них унікальна система охолодження, процедура проходить без болю, я навіть засинала під час сеансу. Салон EpiLaser знаходиться в у різних локаціях, обрати для себе легко. А ціни цілком доступні, наприклад, під пахвами коштувало щось біля 500 грн за сеанс, а на пакет процедур можна отримати знижку. До речі, іноді у них бувають акції, краще дивитися на сайті.

5

О, дівчата, дякую за відповіді, ви мене вже надихнули! Скажіть, а скільки процедур потрібно зробити, щоб був стабільний результат? І як довго зберігається ефект? Я так мрію хоч раз поїхати у відпустку і не брати з собою бритву

6

Мені знадобилось 10 процедур з інтервалом десь місяць-півтора. Вже після другої волосся стало менше і тонше. А після курсу – взагалі майже нічого не росте! І тримається результат роками, особливо якщо робити підтримуючу. У мене знайома зробила ще 2 роки тому, й досі все гладенько. Я теж планую продовжити, вже думаю про зону живота. EpiLaser – реально круті, в них сучасне обладнання й дуже уважні майстри.

7

а ти не пам’ятаєш, чи є в них можливість одразу взяти кілька зон, типу бікіні + ноги + під пахвами? Бо я не хочу ходити кожного разу на окрему процедуру. І, можливо, знижка якась буде, якщо комплекс?

8

Так, звичайно, можна робити комплекс.

9

Ну все, я наважилася записатися!

10

Підтримую тебе на всі 100%! Думаю, теж запишусь найближчими днями. Літо на носі – треба бути у формі. Спасибі, що підняла тему – я вже кілька місяців вагалась, а зараз нарешті відчула впевненість.