Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Тема: Срібні ланцюжки з хрестиком, іконкою, підвіскою
Я хочу придбати срібний ланцюжок з хрестиком або іконкою. Це буде подарунок на важливу подію, і важливо, щоб виріб був стильним, але не надто дорогим. Хто може порадити, де знайти якісні ланцюжки з хрестиком або підвіскою?
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in
/var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line
754
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in
807
807
807
Re: Срібні ланцюжки з хрестиком, іконкою, підвіскою
Ilonka пишет:Я хочу придбати срібний ланцюжок з хрестиком або іконкою. Це буде подарунок на важливу подію, і важливо, щоб виріб був стильним, але не надто дорогим. Хто може порадити, де знайти якісні ланцюжки з хрестиком або підвіскою?
Я недавно купувала срібний ланцюжок з хрестиком в «Срібна планета» і дуже задоволена. У них срібні ланцюжки з хрестиком, іконкою, підвіскою представлені у великому асортименті. Це не тільки гарний подарунок, а й стильний аксесуар, який підійде до будь-якого образу. Ланцюжки дуже гарно виготовлені, а якість срібла на висоті. Зробила замовлення через їхній сайт, і доставка була швидка. Якщо шукаєте щось подібне, раджу звернути увагу на їхній асортимент.
Сообщений 2
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться