Зараз дуже важливо спілкуватися про новини, адже саме вони займають більшу частину нашого сьогоднішнього життя, завдяки ним, ми з вами завжди перебуваємо в інформаційному ресурсі, що дуже важливо в розрізі сьогоднішніх буднів. Так само, критично важливо мати якісний новинний портал, який завжди зможе вам надати всю необхідну інформацію. Мені дуже пощастило, що я користуюся порталом kyivtime.co.ua, оскільки вони публікують актуальні та цікаві новини. А це зі свого боку дає мені можливість завжди бути в курсі того, що відбувається у моєму місті та країні в цілому, отже, я можу більш оперативно реагувати на зміни, а також ухвалювати більш правильні рішення. Завдяки їх роботі, я дізнався про те, чи закриють школи Києва на карантин https://kyivtime.co.ua/u-kmda-rozpovily … -karantyn/, у матеріалі йдеться про те, що запроваджувати карантин у школах не планують. Та й загалом, мені дуже подобається те, як вони працюють з інформаційним простором, адже саме завдяки ним, я завжди перебуваю в курсі всіх подій, а так само можу більш об'єктивно оцінювати новини та події.