1

Тема: Екологічні підгузки

Чи правда, що органічні підгузки більш екологічні у порівнянні зі звичайними? Якщо так, то хотілося б дізнатися більше про те, як вони виготовляються та утилізуються. Які матеріали використовуються, щоб забезпечити їх біорозкладність? Чи є інформація про те, скільки часу розкладаються органічні підгузки в порівнянні з класичними синтетичними?

2

Re: Екологічні підгузки

Хочу поділитися своїм враженням від органічних підгузків Eco by Naty https://paninadivani.com.ua/orhanichni- … a-pryrodu/  коли я стала мамою, питання вибору підгузків стало для мене важливим. Я була в пошуках продукції, яка була б не тільки зручною, але й безпечною для здоров’я моєї дитини. І ось я знайшла Eco by Naty. Вони зроблені з екологічно чистих матеріалів, що не містять шкідливих хімічних речовин, що для мене дуже важливо. Їх використання забезпечує комфорт і безпеку, і я відразу побачила різницю — шкіра дитини стала здоровішою. Плюс, вони дуже зручні у використанні. Я завжди замовляю ці підгузки в інтернет-магазині "Пані на Дивані". Це чудовий магазин з величезним асортиментом товарів для жінок, дітей і дому, де можна знайти все необхідне для родини. Рекомендую всім!