Тема: Незабутнє свято завдяки 'Каліпсо'

Мені 61 рік, і я ніколи не думав, що організація родинного свята може стати такою великою справою. Цього року ми вирішили відсвяткувати ювілей моєї дружини на природі, запросивши всю родину і близьких друзів. Я, як звичайно, взяв на себе організацію, і все виглядало чудово до моменту, коли ми з'ясували, що на місці проведення свята немає жодних туалетів. Я був у розпачі — думав, як же ми обійдемося без них!

Після кількох безрезультатних дзвінків до місцевих підприємств я натрапив на компанію "Каліпсо", ви доречі також може ознайомитися з їхнім сайтом https://baikal.kh.ua/. Спочатку я не був певен, що їм вдасться так швидко надати нам необхідне обладнання, але, до мого здивування, менеджер був дуже ввічливим і допоміг мені розібратися з усіма нюансами. Вартість оренди біотуалету на один день становила 800 грн, і ця сума включала реагенти та доставку. Ми обговорили деталі, і вже через кілька годин біотуалет був на місці!

Кабіна виглядала бездоганно. Я навіть не міг повірити, що це не стаціонарний туалет! Вона була чистою, з достатньою кількістю туалетного паперу, а також з ароматизатором, який надавав свіжості. В день свята я зрозумів, наскільки правильним було моє рішення замовити цю послугу. Гості були в захваті! Ніхто не очікував, що на природі буде так зручно. Я чув багато позитивних коментарів, і це дало мені змогу зосередитися на важливих речах — святкуванні ювілею.

Одна з моїх дочок навіть зняла кілька фото біотуалету, жартуючи, що це найкраще місце на святі. І дійсно, ми сміялися та жартували, що зручності на природі стали нашим "фішкою". Кожен, хто приходив, був задоволений тим, що всі потреби були задоволені.

Після завершення свята "Каліпсо" без проблем забрали біотуалет, і я знову не мав жодних клопотів. Весь процес від початку до кінця був настільки легким, що я навіть не уявляв, як міг би обійтися без їхньої допомоги.

Тепер, коли я згадую цей день, я з упевненістю можу сказати, що оренда біотуалету — це не лише зручність, а й важлива частина успіху будь-якого заходу. Дякую "Каліпсо" за те, що зробили наш день таким незабутнім! Я обов'язково рекомендую їх усім, хто планує святкування на природі або будь-де!