1

Тема: печать этикеткы

Добрый день! Нужно заказать весы с печатью этикетки, и я не знаю где это можно сделать. Не могли бы вы посоветовать мне надежный интернет-магазин, где можно посмотреть и заказать весы с печатью этикетки? Заранее спасибо.

2

Re: печать этикеткы

Устроился работать в офис, мой начальник — это старший брат. Он меня часто просит покупать разные принадлежности, так вот недавно понадобилось заказать весы с печатью этикетки, и я заказал их онлайн с доставкой в магазине «Kvanto». Вы можете сделать также, перейдите по ссылке и закажите. Доставка много времени не займет, рекомендую!

3

Привіт! Знаю є друкарня, що працює в режимі онлайн. І вони роблять доставку замовлень по всій Україні, перелік їхніх послуг, а також розцінки можете подивитися на їхньому сайті.

4

Компанія називається АРТ-ПРЕС. Це компанія, що спеціалізується на розробці та друку поліграфічної та рекламної продукції. Підприємство засноване у 1996 році й за весь період своєї діяльності зуміло завоювати одну з лідерських позицій серед поліграфічних компаній не лише м. Дніпра, а й усієї України. Тут ви знайдете великий вибір різних наліпок, рекламних буклетів, етикеток та можна замовити друк каталогів https://art-press.com.ua/uk/products/brochures/ Ви можете на сайті вибрати потрібні формати та розміри, а також підібрати матеріал. Оплатити замовлення можна онлайн через сервіси онлайн-оплати.