1

Тема: Порадьте ром

Моє День народження на підході, і тому я вирішив придбати на честь цього ром, хоча я поки не визначився з вибором конкретного виду. Будь ласка, підкажіть мені, який ром варто придбати, та в якому інтернет-магазині це краще зробити?

2

Re: Порадьте ром

Раніше я не мав уявлення про цей напій, але після того, як мій друг почастував мене ним, я іноді почав його купувати. У світі рому існує різноманітність видів, і мені особливо сподобався світлий варіант, їх лише чотири. Якщо цікаво, я можу підказати місце, де його купую.

3

Re: Порадьте ром

Я хотів би спробувати білий ром, оскільки багато хто мені його рекомендував, але я все ще не наважувався його придбати. Може, в тебе є поради щодо білого рому та магазину, де його можна знайти? Наперед дякую!

4

Re: Порадьте ром

Раджу звернути твою увагу на ром Captain Morgan White https://maudau.com.ua/category/rom/prod … ain-morgan а придбати ти його зможеш в інтернет-магазині Maudau. Captain Morgan White білий карибський ром, натхненний блискучими водами Карибського моря.

Виготовлений з високоякісної патоки цукрової тростини шляхом п'ятикратної дистиляції, ром має гладкий, помірно солодкий, вишуканий екзотичний смак, який прикрасить будь-який коктейль. В магазині на цей ром діє знижка, тому його можна купити практично за половину ціни.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSfeuA4jqWeWXTdaoOxxsO1ITa_Cpc1MNNDY_mAS7whNA&s