Тема: Ремонт и обслуживание
Urozaliyev D. , 31 років, Berlin | Secondary education.
Пропонуємо роботу в Düsseldorf, Düsseldorf, any schedule.
Work experience: 13.5 years, Майстер будівництва, Ikebana OOO, Metkovich, Ми відповідаємо за якість нашої роботи. Якщо наша робота буде неякісною, ми не отримаємо свою зарплату, ми платитимемо за будівельну сировину. Ми відповідаємо за якість нашої роботи.
Rudoy D. , 57 років, Heidelberg | Higher education.
Work experience: 1.5 years, Aushilfe, Reinigungskraft (Волонтер), "Багато літа",. 7 mo., Aushilfe, Доглядальниця., Система "Турбота",
Full name hidden , 21 років, Kharkiv, UA | Higher education.
Використовуючи роботу в Hannover, any schedule.
Work experience: 1.5 years, Майстер манікюру, Вдома, Ганновер. Education : Нангу , Філологія , Харків 2019 - сurrent time, Люблю все робити якісно та акуратно, легко знаходжу спільну мову з людьми.
Александров М. , 26 років тому, Alsdorf | Higher education.
проглядати роботу в Stuttgart, full time.
Work experience: 2.5 years, Майстер / власник, Не чекай, Одеса. Education : ОСАГа, Реставратор , Одеса 2013 - 2017, Доброго дня, мене звуть: Олександров Мойсей, мені 25 років, одружений - сам з Одеси.) В Одесі у мене була своя бригада, ми займалися ремонтом під ключ і будівництвом під ключ. Права категорії "B" - 7 років за кермом. Нині.
Александров М. , 26 років тому, Alsdorf | Higher education.
проглядати роботу в Stuttgart, full time.
Work experience: 4 years, Начальник виробництва, «Не чекай на сервіс», Одеса. Education : ОГАСА, Будівельник / інженер , Одеса 2009 - 2014, Доброго дня, мене звуть: Олександров Мойсей, мені 25 років, одружений - сам з Одеси.) В Одесі у мене була своя бригада, ми займалися ремонтомhttps://servicecenter.kiev.ua/ під ключ і будівництвом під ключ. Права категорії "B" - 7 років за.
Агаєв З. , 45 років, Alsfeld | Secondary education.
Проглядати роботу в Frankfurt am Main, Frankfurt am Main, Fulda, Wiesbaden, full time.
Work experience: 4.5 years, Майстер, Приватно, Київ, Понад 20 років займаюся ремонтами, не вживаю алкоголь.
Городян А. , 30 years old, Kherson, UA | Secondary education.
роблячи роботу в Берліні, займається реlocate, full time.
Work experience: 1.5 years, Майстер, Ремонт МКПП Фольксваген, Ганновер, Майстер МКПП, вивчаю АКПП.
Азаров А. , 40 років, Kryvyi Rih, UA | Higher education.
Пробачити роботу в Berlin, Bremen, Stuttgart, Sankt Augustin, full time.
Work experience: 16.5 years, Слюсар-ремонтник, дроб.