1

Тема: Смачний лікер

Всім привіт! У мене найближчими днями буде День народження, і в якості напою я хочу придбати смачний лікер, але не знаю який обрати. Порадьте хороший лікер, та інтернет-магазин, в якому його можна придбати.

2

Re: Смачний лікер

Лікер це один з самих моїх улюблених напоїв, люблю саме солодкі. Знаю я хороший інтернет-магазин, в якому дуже багато смачного брендового лікеру, який 100% оригінальний, та купити його можна по приємній ціні.

3

Re: Смачний лікер

Я переглянув багато варіантів лікеру, але поки в роздумах який купити. Порадь мені дійсно хороший варіант смачного лікеру, і хотілось би дуже отримати посилання на магазин, в якому ти його купуєш.

4

Re: Смачний лікер

Можеш звернути увагу на смачний лікер Jägermeister, 35%, 0,7 л https://maudau.com.ua/category/likery-i … germeister який можна придбати достатньо вигідно в інтернет-магазині Maudau. У нього смак з легкою гіркотою, збалансований насолодою та зігріваючий на фініші.

З льодом даний напій дуже смачний, я навіть в нього буває додаю колу, але це в кожного індивідуально. В магазині зараз період не маленьких знижок, тому в тебе є можливість придбати смачний напій, по вигідній ціні.

https://content1.rozetka.com.ua/goods/images/big/163381375.jpg