Красносільська школа в рейтингу кращих шкіл Одеської області

12.09.2017    1881 0
Красносільська школа в рейтингу кращих шкіл Одеської області

Названі найкращі загальноосвітні заклади Одеської області у рейтингу шкіл України за результатами ЗНО 2017 року.

Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено рейтинг загальноосвітніх шкіл Одеської області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2017 року.

У якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2017 році.

Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО, та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи. Детальніше про алгоритм розрахунку рейтингового бала дивіться за посиланням.

Красносільська загальноосвітня школа I-III ст. увійшла в сотню кращих шкіл Одеської області за результатами ЗНО. Ознайомитись з переліком шкіл, які увійшли до рейтингу, ви можете на сайті інформаційного освітнього ресурсу «Освіта.ua».

 

Рейтинг складено Освіта.ua з використанням офіційного звіту за результатами ЗНО 2017 року, оприлюдненого Українським центром оцінювання якості освіти.

Джерело: Освіта.ua

Понравилась статья? Поделитесь с друзьями!



КОММЕНТИРОВАТЬ:


КОММЕНТАРИИ: