В Одеській області проведуть контрольну перевірку пожежної безпеки у дитячих закладах відпочинку

11.04.2018    4323 1
В Одеській області проведуть контрольну перевірку пожежної безпеки у дитячих закладах відпочинку

В Одеській області з 11 квітня розпочне свою роботу комісія ДСНС, яка проведе контрольну перевірку пожежної безпеки у мережі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку напередодні їх відкриття влітку.

Про це стало відомо під час апаратної наради під головуванням керівника Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова, повідомляється на офіційному веб-порталі Одеської ОДА.

«Я вимагаю проведення достатньо жорстких перевірок усіх закладів, які готуються до відкриття в Одеській області. Мене повністю влаштовують приписи ДСНС щодо закриття об’єктів через невиконання певних норм пожежної безпеки. Це стосується як закладів відпочинку, так і закладів соціальної інфраструктури, освітніх та дошкільних закладів тощо. Тому що, як тільки з'являється припис, починається робота із ліквідації недоліків. Коли я передивлявся ті чи інші акти перевірок, 50% вказаних у них питань знімаються буквально протягом одного дня. Якщо певний заклад не ліквідує недоліки пожежної безпеки на всі сто відсотків, його відкрито не буде», — підкреслив голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов.

Зазначимо, також у травні розпочне роботу міжвідомча комісія, до якої увійдуть представники департаменту соціальної та сімейної політики Одеської обласної державної адміністрації спільно із працівниками департаменту освіти і науки ОДА, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Державної служби з надзвичайних ситуацій та Національної поліції. Вони ще раз перевірять стан готовності закладів оздоровлення та відпочинку регіону до відкриття.

Нагадаємо, перевірки пожежної безпеки у закладах відпочинку Одеської області розпочато ще у 2017 році. На території області функціонує 50 позаміських дитячих закладів оздоровлення та відпочинку різних форм власності.  Нагадаємо також, що в обласному бюджеті на 2018 рік закладено більше 111 мільйонів гривень на заходи протипожежної безпеки.

 

Джерело: офіційний веб-портал Одеської обласної державної адміністрації

Понравилась статья? Поделитесь с друзьями!



КОММЕНТИРОВАТЬ:


КОММЕНТАРИИ:
  • SUSAN BENSON (посетитель)  2023-04-06 00:22:55
    Здравейте, имате ли нужда от надеждна и надеждна компания, за да получите заем за финансиране на вашия проект, имате ли нужда от бизнес заем, личен заем или ипотечен заем? не търсете повече от Sunshine Financial Group Inc. Ние предлагаме всички видове кредитни услуги, обезпечени и необезпечени заеми, дългосрочни и краткосрочни заеми и много други за субсидиран лихвен процент от 3% годишно. За повече информация, пишете ни по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447360502110 и получете отговор веднага Знам, че получаването на законен заем винаги е било огромен проблем. За хора, които имат финансов проблем и се нуждаят от решение за него, много хора смятат, че е толкова трудно да получат заем за собствен капитал от техните местни банки или други финансови институции поради високата лихва ставка, недостатъчно обезпечение, съотношение дълг/доход, нисък кредитен рейтинг и др. Не се притеснявайте повече, защото Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин. Край на времето за чакане или стресиращите банкови посещения. Нашата услуга е достъпна 24/7 - можете да получите заем и да завършите транзакциите си, когато и където имате нужда. Ние предоставяме 24-часови кредитни услуги от световна класа. За запитвания/въпроси? - Изпратете имейл до sunshinefinancialgroupinc@gmail.com или ни изпратете съобщение на WhatsApp: +447360502110 | & Получете отговор веднага.
    ОТВЕТИТЬ